Горват Тетяна Валеріївна

Учитель – бджілка, знання учнів - мед

Загальні відомості

Працює над проблемою: відродження старовинної верховинської кухні
Посада: майстер виробничого навчання
Освіта: середня спеціальна
Спеціальність: технологія приготування їжі
Навчальній заклад: Ужгородський технікум радянської торгівлі
Стаж педагогічної роботи: 6р.
Кваліфікація: технік-технолог
Кваліфікаційна категорія: спеціаліст
Педагогічне звання: немає

Предмети, які викладає: майстер виробничого навчання групи кухар, офіціант
Форма та результати підвищення кваліфікації: форма та результати підвищення кваліфікації: курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання при Івано-Франківському вищому професійному училищі готельного сервісу і туризму 2012 рік, свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації офіціант V розряду № 05; курси підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання при Івано-Франківському вищому професійному училищі готельного сервісу і туризму, КПК імені Антона Макаренка 2012 рік, свідоцтво про підвищення кваліфікації 12 СПК 800 594

Педагогічна діяльність

Мета атестації: підвищити рівень педагогічних знань та підтвердити найвищий тарифний розряд
Методична проблема: відродження старовинної верховинської кухні

Методичні напрацювання

Розробки уроків

  • Лютий 2010
  • Правила подачі перших страв

  • Жовтень 2011
  • Приготування м’ясних страв Міжгірщини

  • Травень 2012
  • Приготування заправних перших страв

Методичні розробки

  • Квітень 2008
  • Інноваційний проект «Відродження традицій приготування борошняних страв верховинської кухні»

  • Жовтень 2009
  • Приготування страв і виробів з борошна

  • Жовтень 2010
  • Розробка посібника
    Горват Т.В., Прокопишина М.М., Парфенюк В.В., Савула К.М., Тадлер Й.І., Шпічук М.І. Організація та обслуговування в ресторанах. - Ужгород, 2010. - 90 с.

  • Грудень 2012
  • Барч О.І., Бекер О.М., Береш М.М., Бритвак В.Ю., Горват Т.В., Григоренко Г.П., Кут І.В., Митуля В.Й., Мітюкова М.Й., Назаренко О.В. Збірник інструкційно-технологічних карт для проведення виробничого навчання з професії кухар. - Ужгород,2012. - 110 с.

Участь в олімпіадах, конкурсах, оглядах

  • Січень 2011
  • Вересень 2012
  • Грудень 2013
  • Березень 2014

Позанавчальна діяльність

Виховні заходи

Позанавчальна діяльність

  • Робота над оснащенням навчального кабінету (майстерні).

  • Працює над виготовленням стендів, роздаткового матеріалу для проведення уроків виробничого навчання.