Відкритий урок виробничого навчання «Приготування прісного тіста та виробів з нього (локшина по-домашньому, галушки). Вимоги до якості. Відпуск»

1 квітня майстер виробничого навчання Бундзяк Н.Ф. у групі №11 (професія кухар, офіціант) провела відкрите виробниче заняття на тему «Приготування прісного тіста та виробів з нього (локшина по-домашньому, галушки). Вимоги до якості. Відпуск».

Мета уроку: закріпити та удосконалити теоретичні знання з технології приготування прісного тіста, сформувати практичні вміння та навички правильного виконання технологічних прийомів при приготуванні локшини по-домашньому та галушок з дотриманням санітарних вимог та правил організації робочого місця.

На уроці було використано різні методи навчання із застосуванням мультимедійної презентації та інструкційних карток. Для актуалізації опорних знань було проведено фронтальне опитування учнів.