Відрите виробниче заняття на тему «Подача відвідувачам меню і прейскуранту, прийом замовлень»

11 березня майстер виробничого навчання з професії кухар, офіціант Медулич Ігор Миколайович провів відрите виробниче заняття на тему «Подача відвідувачам меню і прейскуранту, прийом замовлень».

Мета уроку: відпрацювання прийомів подачі меню і прейскурантів та прийом замовлення від відвідувачів під час обслуговування в торговельному залі закладу ресторанного господарства.

Ігор Миколайович вміло застосував активні методи навчання, зокрема створення проблемної ситуації, рольова гра, а також аналіз помилок, що сприяє розвитку професійних якостей майбутнього офіціанта і вмінь діяти у нестандартних і непередбачуваних ситуаціях.

Залишити відповідь